Създаваме индивидуални решения, защото вярваме, че всеки клиент е уникален и заслужава истинско решение. Вярваме, че всеки уебсайт трябва да бъде визуално привлекателен, но също така трябва да бъде достатъчно ясен и функционален, за да може да служи с успех на целта, за която е създаден. Уебсайтовете, проектирани от siteXpress, са комбинация от добре обмислена информационна архитектура и модерен дизайн плюс добре оптимизиран код. Можем да планираме дизайна на вашия уебсайт или да го създадем от А до Я.

Персонализиран уеб дизайн

Бъдете точно като… никой друг!

След като се фокусираме да научим всичко за вашия бизнес, ръчно ще изработим персонализирано дизайн от нулата, въз основа на вашите специфични нужди.

Адаптивен дизайн

Уверете се, че вашият уебсайт или електронен магазин разполага с инструментите и съдържанието, от които се нуждаете, за да развиете организацията си, с напълно адаптивен дизайн, който може да се гледа перфектно на всяко устройство.

НАШИЯТ ПРОЦЕС В ЧЕТИРИ СТЪПКИ

Как работи

Нашият изпитан процес в четири стъпки гарантира, че вашият уебсайт ще бъде добре оптимизиран, специфичен за индустрията и без грешки.
СТЪПКА ПЪРВА

Проучване

Нашите специализирани методи за проучване, ни дават ценна представа за вашия бизнес, индустрия и вашите клиенти.

За да се поставим в по-добра позиция при създаване на уебсайт, който отговаря на вашите специфични нужди, нашият екип се занимава с аспекти като:

  • Целева аудитория
  • Позициониране на марката
  • Потребителски поток
СТЪПКА ВТОРА

Дизайн

Анализирайки вашия бизнес, ние създаваме уебсайт, който гарантирано ще увеличи конверсията и ще доведе до забележими резултати. Ние разбираме значението на уникалността в този свят, пълен с копия, така че нашият творчески екип гарантира, че всеки уебсайт, върху който работим, е наистина различен и уникален. В повечето случаи започваме процеса на проектиране от нулата.

СТЪПКА ТРЕТА

Развитие

Осигуряването на високи нива на точност в дизайна и потребителското изживяване остават основни приоритети на нашия екип за разработка. Те получават информация от водещия инженер на проекта и стратега на съдържанието, за да се уверят, че са на правилния път. Като се възползваме от най-добрите практики и иновативните технологии, ние създаваме силно ангажиращи уебсайтове, които превръщат одобрените проекти в реалност.

СТЪПКА ЧЕТВЪРТА

Поддръжка

Не се притеснявайте дали вашият сайт ще бъде хакнат, дали вашите plugins са актуални или дали уебсайтът ви е архивиран. Позволете ни да вършим тежката работа, докато управлявате бизнеса си!

Обадете ни се
02 491 83 14
Пишете ни
[email protected]
Посетете ни
гр. София, ул. Вискяр планина 15-17