Какво е Search Engine Optimization? 

SEO е дигитален маркетингов канал, чрез който се подобряват качеството на структурата и съдържанието на сайта с цел увеличаване на трафика. От своя страна, увеличеният трафик и подобреното качество водят до по-добро позициониране в Google, което подобрява трафика и увеличава продажбите. 

Когато хората търсят вашият бизнес или продукт, важно е уеб страницата ви да се показва първа в резултатите от търсенето. 

Според нашето проучване повечето потребители в мрежата никога не преглеждат резултати от търсенето след първата страница, така че е от изключително значение сайтът ви да се класира на първа позиция, когато хората търсят вашите продукти, услуги, име или марка.  

Нашите SEO услуги

  1. Анализ и изследване на ключови думи 
  1. Доклад от одита на уебсайта (SEO анализ на вашия уебсайт и предложения за подобряване) 
  1. Писане на съдържание 
  1. Предложения за нови страници 
  1. Анализ на конкурентите 
  1. HTML карта на сайта 
  1. XML карта на сайта 
  1. Месечен доклад за класиране 

Защо моят сайт се нуждае от SEO? 

Повечето хора откриват уебсайтове чрез търсачки като Google, Yahoo и Bing. Като такъв, ако вашият уебсайт не е класиран високо в резултатите от търсачките, тогава няма да привлечете типа аудитория, към която сте насочени. 

Страниците от интернет сайтове, които благодарение на SEO оптимизация за Google се появяват на челните места в SERP (Search Engine Results Page – страницата с резултатите от търсенето), са най-посещаваните. Сайт изведен на първо място в Google чрез SEO оптимизиране събира 36,4% от кликовете. Първите 3 сайта SEO оптимизирани за търсачки получават почти 60% от всички посещения, а тези на страниците след първата, които не са добре SEO оптимизирани се задоволяват с едва под 1% от тях. 

Може да постигнете всяка цел, към която се стремите, стига да можете да привлечете насочен трафик към вашия сайт. Например, ако целта ви е да увеличите обема на продажбите си, трябва да изложите офертата си на възможно най-много хора. С все повече и повече уебсайтове е предизвикателство да имате добро класиране, ако сайтът ви не е оптимизиран за резултатите от търсенето. 

Обадете ни се
02 491 83 14
Пишете ни
[email protected]
Посетете ни
гр. София, ул. Вискяр планина 15-17