Персонализирана разработка на уеб приложения

Тъй като не всички готови приложения имат всички необходими за оптимизиране на работния процес, siteXpress може да персонализира и интегрира съществуващите ви приложения. Можем да персонализираме съществуващите ви приложения за планиране на корпоративни ресурси (ERP), електронна търговия, интерактивни игри, онлайн обучение и курсове, управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) и много други.

Oпит в кодирането

От дизайн на база данни и разработка на уеб приложения до системни интеграции и облачни консултации, нашият екип от Full-Stack разработчици има експертния опит да изгради следващото ви софтуерно приложение.

Мониторинг и поддръжка

Нашият експертен екип за разработка на софтуер осигурява текуща поддръжка и наблюдение, за да гарантира, че вашите персонализирани уебсайтове и приложения работят с оптимална производителност. Нашите услуги за поддръжка и мониторинг на уеб разработки включват тестване и отстраняване на грешки, актуализации и поддръжка на протоколи за сигурност, поддръжка на база данни и много други.

Решения за корпоративна уеб разработка

Ние използваме персонализирани API и обширните ни познания за уеб услугите, за да изградим корпоративни уеб приложения за дигитален маркетинг, CRM, контрол на инвентара, ускорени работни процеси и много други.

Разработване на уеб портал

Нашите разработчици на уеб портали имат както инженерни познания, така и задълбочено разбиране на бизнес сектора, за да създават надеждни и стабилни решения, които помагат на компаниите да управляват работните си процеси.

Нашият персонализиран процес за уеб разработка

Ние отговаряме на изискванията на вашия бизнес, като изпълняваме нашите стратегически планирани процеси за предоставяне на най-добрите персонализирани уебсайтове и приложения.

01

Ние интегрираме различни бизнес системи и процеси, добавяме функционалност за уеб услуги към съществуващите ви приложения и синхронизираме данни в тези приложения.

02

Независимо дали имате нужда от решение за уеб разработка, разработено от нулата, или интеграция на трета страна, която да добавите към съществуващото ви приложение, siteXpress може да работи бързо, ефективно и на достъпна цена.

03

Нашите разработчици създават архитектура на база данни за ефективно събиране, съхраняване, извличане, сортиране и изобразяване на всички ваши данни във вашия нов интегриран персонализиран уебсайт или приложение.

04

Ние внимателно следим всяка функционална и техническа спецификация, за да гарантираме оптимизирана използваемост, навигация и функционалност във вашия персонализиран уебсайт или приложение.