Към 2021 над 75 000 000 уебсайта в световен мащаб са направени с WordPress.

Разнообразие от теми

Изберете от стотици шаблони за персонализиране на дизайна на вашия уебсайт

Видео и изображения

Плъзнете и пуснете изображения в публикации и страници. Създавайте достойни за дизайнер фото галерии. Вградете аудио, видео и други.

Задълбочена статистика

Научете повече за посетителите си – откъде са, какво четат, кога посещават уебсайта ви и много други

Оптимизиран за търсачки

Улеснете новите потребители да ви намерят с вградени sitemap и други SEO инструменти. Всичко, което трябва да направите, е да публикувате.

Мобилна оптимизация

Създайте уебсайт, който  изглежда страхотно на всяко устройство

Видове сайтове, които можем да изработим

  • Корпоративен уебсайт – Наличието на силно съдържание може да ви отличи от конкуренцията, а ние ще се погрижим дизайна да е като никой друг. След като се фокусираме да научим всичко за вашия бизнес, ръчно ще изработим персонализиран дизайн от нулата, въз основа на вашите специфични нужди. С помощта на WordPress плъгини можете да добавяте интеграции на социални медии, да оптимизирате сайта си за търсачки, да проследявате маркетингови данни и да добавяте всяка друга функция, от която се нуждаете.
  • Онлайн магазин – WordPress се превърна в най-доброто решение за изграждане на уебсайт за електронна търговия. Използваме невероятни плъгини като WooCommerce, които могат да трансформират вашия WordPress уебсайт в платформа за електронна търговия. Можете да продавате както физически, така и дигитални продукти. WooCommerce ви позволява лесно да добавяте всякакъв вид продукт към вашия магазин и има инструменти за управление на инвентара, поръчките, доставката, данъците и др.
  • Уебсайт за портфолио – Искате ли да покажете работата си? Ще създадем уебсайт с прекрасни галерии и слайдъри, за да сте сигурни, че ще ви забележат
  • Многоезичен уебсайт – ще създадем уебсайтът ви на няколко езика, а навигацията ще работи безпроблемно
  • SaaS – Software as a Service решение може да бъде внедрено в множество области, включително B2B, HR, CRM, управление, финанси и др.
  • Marketplace уебсайт – Нямате продукти за продажба? Какво ще кажете за създаване на онлайн пазар за други доставчици, които да продават своите продукти онлайн?
01Начало на проекта

Определяме основните цели на проекта, изискванията за дизайн и подробности за данните на уебсайта

02Дизайн

Визуалният облик и оформлението на сайта са естествено много важен компонент за успеха на сайта. Дизайнерският екип работи, за да реализира визията на клиента. В зависимост от бюджета може да се създаде персонализиран дизайн, или да се избере от шаблоните с теми за WordPress

03Разработване

След като окончателният дизайн бъде одобрен, ще започне фазата на разработване. Разработчиците ще изградят функционалност на сайта и персонализирани функции въз основа на изискванията на клиента.

04Миграция на данни

В някои случаи клиентът може да мигрира от друга система за управление на съдържанието или да търси нова инсталация на WordPress. В този случай миграцията на данни ще бъде част от цикъла на разработка.

05Тестване

Сайтът е готов за тестване, след като всичките му визуални елементи и съдържание са налични. Ще се уверим, че всички страници на уебсайта работят и сайтът може да се зарежда правилно на всички браузъри и устройства.

06Стартиране на сайта

След като всички тестове за миграция на данни и за осигуряване на качество бъдат завършени, новият сайт ще започне да работи

07Поддръжка

Не се притеснявайте дали вашият сайт ще бъде хакнат, дали вашите plugins са актуални или дали уебсайтът ви е архивиран. Позволете ни да вършим тежката работа, докато управлявате бизнеса си!

Обадете ни се
02 491 83 14
Пишете ни
[email protected]
Посетете ни
гр. София, ул. Вискяр планина 15-17